• Welkom bij de jeugd van AVV Keistad

  Heb je zin om te komen volleyballen bij AVV Keistad of heeft uw zoon/dochter interesse? We vertellen graag iets meer over onze jeugdafdeling.

  AVV Keistad heeft een grote jeugdafdeling in Amersfoort, bestaande uit bijna 200 leden, verdeeld over mini’s (tot 12 jaar), en de C-, B- en A-teams ( tot 14, 16 en 18 jaar).  

  In 2017 heeft AVV Keistad het jeugdontwikkelingsplan vastgesteld. We willen hiermee de jeugdontwikkeling beter organiseren, zodat onze jeugdleden nog meer plezier beleven in het volleybal en alle jeugdleden op het eigen niveau kunnen volleyballen. Dit doen we door het inzetten van een technisch coördinator jeugd en mini’s,  betere begeleiding en opleiding van de trainers, mogelijkheden voor talenten om zich door te ontwikkelen en een groot aantal jeugdactiviteiten waaronder clinics door Heren 1 en Dames 1.

  Meer lezen over de ontwikkeling van de jeugd kan HIER

  Onze jeugdafdeling kent momenteel ruim 30 trainers. Wekelijks zijn we met veel enthousiasme aan de slag, ondersteund door de Technisch Coördinator Jeugd en de jeugd TC om onze jeugdleden goede en gezellige trainingen te bieden.

  Lid worden?
  Wil je eens proberen of volleybal ook iets is voor jou? Stuur een mailtje naar jtc@avvkeistad.nl met je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op en nodigen je uit om 3 proeftrainingen mee te doen. Na de 3 proeftrainingen beslis je of je bij ons wilt komen volleyballen. Kom zelf ervaren of volleybal iets is voor jou!

  Andere activiteiten
  Behalve de trainingen en wedstrijden worden er ook andere activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Enkele keren per jaar is er een clinic verzorgd door Heren 1 en Dames 1, er is een Jeugdbuitentoernooi, volleybalkamp enz.

  Jeugdtrainers
  Het is belangrijk dat elk team een hoofdtrainer en een assistent-trainer heeft. We organiseren elk seizoen voor onze trainers verschillende bijeenkomsten en faciliteren ze door coaching van de technisch coördinator.  

  Ben je jeugdtrainer of wil je kijken of  je het leuk  vindt om te helpen bij de trainingen voor de jeugd of bij de mini’s? Neem dan contact met ons op via jtc@avvkeistad.nl; we gaan graag met je in gesprek!

  Lees HIER meer over jeugdtrainers.

  Anders helpen bij de jeugd?
  Graag !!! We zijn altijd op zoek naar mensen die bardiensten willen doen, opbouw van de zaal bij competitiewedstrijden verzorgen, activiteiten voor de jeugd opzetten enz.  Is dat iets voor je, meld je via jtc@avvkeistad.nl en we nemen contact met je op.