• Mini’s en jeugd

  Het is belangrijk dat de jeugd weer kan bewegen en lol kan maken. Sinds 3 maart is de jeugd van AVV Keistad weer volop aan de slag tijdens de buitentrainingen op de beachvelden van tennisvereniging ’t Stort (fijn dat we daar terecht kunnen). En glunderende gezichten zijn de beloning, want Inmiddels zijn alle weersoorten al voorbijgekomen, zoals regenbuien, wind, zon en kou. Maar de kinderen laten zich door het weer niet tegenhouden en doen met elkaar allerlei oefeningen en spelletjes te doen. De opkomst is hoog. Iedereen is blij: de ouders omdat de kinderen eindelijk weer hun energie kwijt kunnen en de kinderen vanwege het spelplezier.

  Ook de trainers genieten volop. Ze zorgen elke week weer voor afwisselende training met veel beweging. Estafettes, tikspelen, allerlei baloefeningen worden uit de kast gehaald om de kinderen te laten bewegen. Uiteraard vindt alles plaats binnen de geldende coronamaatregelen.

  De mini’s trainen op de woensdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur.

  De jeugd traint iedere avond tussen 18.00 en 19.00 uur.

  Meetrainen met mini’s of jeugd?
  AVV Keistad stelt de buitentrainingen ook open voor andere kinderen, die kennis willen maken met volleybal en onze vereniging. De kinderen kunnen – na aanmelding via jtc@avvkeistad.nl - 3 keer gratis meedoen. Daarbij ontvangen we graag de naam van het kind, de geboortedatum en een telefoonnummer.

  Senioren
  Niet alleen de jonge leden van onze vereniging willen volleyballen. Natuurlijk ook de seniorenleden! Ook zij kunnen trainen op de beachvelden bij ’t Stort. Voor deze teams is ook een trainingsrooster gemaakt. En door de nieuwe avondklok die een uurtje later ingaat, is het trainingsrooster aangepast. 

  > Download het trainingsrooster (update 31 maart 2021)

    

   Corona protocol ’t Stort

  Op ’t Stort is ook een Corona protocol van toepassing.