• Volleyballen in Amersfoort? Dat doe je natuurlijk bij AVV Keistad!
  De Amersfoortse Volleybal Vereniging Keistad is opgericht op 23 mei 2001 en ontstaan uit een fusie tussen de Amersfoortse volleybalverenigingen Vollkei (opgericht 6 juni 1979) en AVC Spirit (opgericht 4-1-1952). Vollkei vond haar oorsprong in een fusie van de toenmalige verenigingen Vios en VVA.

  Onze vereniging is een brede sportvereniging waar jeugdontwikkeling een belangrijke plaats in neemt. Wij willen een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt; jeugdleden, recreanten, competitiespelers van 4e klasse tot meer prestatiegericht volleybal hoogste seniorenteams. Zowel voor heren als dames 1 is streven topdivisie.

  Een gezonde vereniging staat voorop om plaats te bieden aan zo veel mogelijk leden, waarbij leden betrokken zijn bij elkaar, de vereniging en de toekomst.

  Wat we verstaan onder een gezonde vereniging werken we in de onderliggende thema’s verder uit, want wat betekent dit voor:

  • Een veilig sportklimaat
  • Jeugdontwikkeling
  • Breedtesport
  • Prestatiesport
  • Het reilen en zeilen van de vereniging
  • Positie in de maatschappij.

  AVV Keistad is als volleybalvereniging aangesloten bij de bijbehorende sportbond, de Nevobo, en onderschrijft, toegepast naar onze vereniging in de regio, de kernwaarden van deze bond:

  1. Behoud van volleyballers door de sport positief te ervaren; plezier in het spel staat voorop ?? met elkaar dragen we zorg voor de goede organisatie van de vereniging.
  2. Aantrekken van doelgroepen. Hier wordt vooral aan nieuwe jeugdspelers gedacht.
  3. Duurzaam aansluiten bij de top.
  4. Beleven van de sport d.m.v. evenementen. Jaarlijks worden meerdere toernooien georganiseerd voor verschillende doelgroepen.
  5. Leden, fans, sponsoren en andere betrokkenen worden geïnformeerd d.m.v. nieuwe media. Door gebruik van social media kunnen veel mensen in korte tijd worden bereikt.
  6. Wij zijn een ondernemende volleybalvereniging in verbinding met de omgeving.