• Concept trainingsrooster en voorlopige teamindelingen

  Voorlopige teamindelingen
  De technische commissie (TC) van zowel de senioren als de jeugd is de afgelopen periode druk geweest met het maken van de nieuwe voorlopige teamindelingen. Dit is altijd een lastige klus, waarbij door de TC uiteraard zoveel als mogelijk rekening wordt gehouden met ieders voorkeuren en wensen, zoals aangegeven in het inventarisatieformulier (bij de senioren). 

  Tevens is het seizoen geëvalueerd met de aanvoerders en trainer/coaches apart. Hun advies is meegenomen in het maken van de concept teamindeling. Bij ingrijpende wijzigingen zijn personen vooraf geïnformeerd.

  Bij de jeugd wordt als uitgangspunt de leeftijdscategorie aangehouden en wordt met de trainers overlegd. Uiteraard zijn er ook altijd spelers die sneller door een leeftijdscategorie groeien, daarover worden met de spelers/ouders aanvullende afspraken gemaakt.

  Extra info m.b.t. Jongens C: Bij de jongens in de C-leeftijd gaan we aankomend seizoen met 16 jongens starten. Dit is een grote groep die aan elkaar gewaagd is, echt fijn! Daardoor is het alleen wel lastig om nu al een goede teamindeling te maken. We starten daarom met twee teams in de 1ste klasse en kunnen in de loop van het seizoen kijken welke jongens het beste bij elkaar passen.

  De twee teams trainen gezamenlijk, zodat iedereen de kans krijgt zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Er is dus geen selectie gemaakt op basis van niveau en we starten dit seizoen dus met een JC1 en JC2 op hetzelfde niveau.

  Wanneer er naar aanleiding van de voorlopige indelingen vragen zijn, mail deze dan naar:
  Senioren:         tc.avvkeistad@gmail.com
  Jeugd:              jtc@avvkeistad.nl

  Concept trainingsrooster
  Als het maken van een teamindeling al een uitdaging is, dan is het maken van het trainingsrooster dat zeker! Doordat wij - gelukkig - veel trainers binnen de vereniging hebben, proberen we zoveel mogelijk een koppeling te maken tussen het team dat de trainer training geeft en het team waarin hij speelt. Download hier het concept trainingsrooster.

  Daarnaast proberen we ook om teams niet altijd op de late tijden in te delen en uiteraard iedereen in ieder geval één keer in Amerena te laten trainen.

  Dit alles bij elkaar maakt het een behoorlijke opgave en helaas lukt het niet dit alles te combineren. 
  De voorlopige teamindelingen kun je hieronder downloaden.