• Trainers gezocht meisjes B3


    Meisjes B3: wie helpt ons en komt ons training geven ?

    Wij zijn de meiden van Meisjes B3 en hebben helaas nog geen trainer. Wij trainen op woensdag tussen 18.00 en 19.30 uur in de Amerena en zijn nu het enige meidenteam zonder trainer. Gelukkig worden we door de vereniging tot nu toe geholpen, maar we willen graag een eigen vaste trainer of een tweetal trainers die om de week ons training geven. Het liefst natuurlijk ook coachen.

    We zijn een leuke groep meiden die elke week weer trouw op het veld staan. We zijn gezellig, willen hard trainen, maar ook op z’n tijd een geintje maken. Kortom, als jij ons training geeft, zorgen wij er voor dat je een gezellig seizoen hebt.

    Oh ja, vanuit de vereniging krijg je ondersteuning. Marco Benne, de technisch coördinator voor de jeugd kan je begeleiden, er is een techniekboek en je krijgt toegang tot Scope, een site met alle informatie over training geven, technieken en met heel veel oefeningen.

    Belangstelling, neem dan even contact op met Marcel Wolswijk, coördinator van de meidenlijn via de mail marcel.wolswijk@gmail.com.