• Terugblik SuperSaturday 15-12-2018

  Er was eens... een SuperSaturday.

  Het was 15 december. Het leek een zeer normale zaterdag, tot alle superhelden van AVV Keistad samenkwamen. 

  Jong en oud, Spider-Man en Mega Mindy, het maakte niet uit. Alle Keistad-helden kwamen bijeen om samen een fanatieke en sportieve dag te beleven. 

  Samen ontbeten ze met een energiek maal om de dag goed te beginnen. En na het ontbijt waren de helden opgeladen met superkrachten om een volleybalwedstrijd te spelen of keihard aan te moedigen. Alle attributen werden uit de kast getrokken om flink lawaai te maken. Wat een fanatisme! 

  De andere teams toverden zich tijdens het knutselen om tot ware superhelden.

  Om als superheld goed getraind te zijn om op pad te kunnen, kwamen Dames 1 en Heren 1 een clinic geven, samen met de Captain-held: Marco Benne. Met de vaart van een kanonskogel werden de volleyballen op de Keistad-helden geserveerd. Wat ging dat hard he?! Maar wat konden ze dat goed, de ballen tegenhouden!

  Ook de mega helden van de dag: ‘Gloeiende Gerrit’ en ‘Mr. Domino’, konden op deze dag niet ontbreken. Ze vlogen de hele sporthal door en bezorgden een grote glimlach op ieders gezicht met het bakken van overheerlijke pannenkoek of pizza.

  Spider-girl Kirsten en Wonder Woman Marlies wisten de avond af te sluiten die we niet snel meer zullen vergeten.

  Met heel veel plezier kijken de organisatie-helden van AVV Keistad terug op een fantastische dag.  

  Iedereen bedankt! 

  Flitsend snelle groet,

  Superman Edo, Captain Marco, Batman Gies, Superwoman Hilda, Invisible Manon, Wonder Woman Marlies, Spider-girl Kirsten en Mega Mandy 

  Bekijk het fotoalbum op: https://www.avvkeistad.nl/fotoalbums/#