• René van der Lugt stopt na dit seizoen als voorzitter en bestuurslid

  Beste leden van Keistad, 

  Anderhalf jaar geleden ben ik met veel plezier toegetreden tot het bestuur en benoemd tot jullie voorzitter. Een prachtige taak die ik met veel plezier en ambitie ben gestart. AVV Keistad is een geweldige club waar veel toekomst in zit.

  Samen met mijn medebestuursleden zijn we een weg ingeslagen om de club naar een (nog) hoger niveau te brengen, zowel binnen als buiten het veld. Een club waar iedereen kan groeien in zijn talenten maar bovenal kan genieten van gezelligheid en van de mooiste sport die er bestaat!

  In het afgelopen half jaar is er echter een aantal veranderingen gekomen, waaronder mijn werkomstandigheden. Door deze veranderingen heb ik helaas moeten besluiten mijn functie als voorzitter en bestuurslid neer te leggen. Tot het einde van het seizoen zal ik met volle energie mij inzetten voor AVV Keistad en samen met het bestuur gaan kijken hoe de taken op lange termijn het beste vormgegeven en verdeeld kunnen worden.

  Ik wil het bestuur bedanken voor de geweldige samenwerking en ik heb er alle vertrouwen in dat zij de ambities van de club waar kunnen maken. Wil jij ook deel uitmaken van het bestuur en helpen om onze club AVV Keistad nog mooier te maken? Stuur dan een mailtje naar bestuur@avvkeistad.nl.

  Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, dan hoor ik het uiteraard graag. Je kan mij altijd aanspreken in de Amerena of een mailtje sturen tot aan het eind van dit seizoen naar voorzitter@avvkeistad.nl

  Met sportieve groet,

  René van der Lugt