• Recreanten

  AVV Keistad is een vereniging met circa 450 leden en een kleine, maar gezellige groep recreanten. De recreanten bestaan uit dames en heren vanaf 18 jaar.

  Meetrainen
  De trainingen zijn op maandagavond in sporthal Midland van 19.30 uur tot 21.15 uur. Na de training kan er nog een drankje worden genuttigd in de bar, die door de eigen Keistadleden wordt bemand.

  Informatie over de contributie vind je HIER.
  Om je eerst goed te oriënteren bieden wij de mogelijkheid om drie keer vrijblijvend mee te trainen. Wil je meer informatie of doorgeven dat je mee wilt trainen? Stuur dan een berichtje naar de recreantencommissie.

  Competitie
  Wil je meer dan alleen trainen, dan is er een recreantencompetitie waar veel recreanten aan meedoen. Een recreantenteam speelt gemiddeld eens per maand op een woensdagavond in sporthal Schuilenburg. Er worden dan meestal vier wedstrijden van een half uur gespeeld, waarbij gekozen kan worden voor dames-, heren- of gemengde competitie. Bij de gemengde competitie speel je in een mixteam dat bestaat uit drie dames en drie heren.

  Op dit moment speelt Keistad met 4 teams in de recreantencompetitie van Rayon Eemland:

  • een damesteam (HopsaKEI)
  • twee mixteams (ZwerfKEIen en BeKEIk’t) en
  • een herenteam. (VolleyKEIzers)

   

  Klik voor de standen op DAMES, MIXED of HEREN


  Commissie
  De recreantencommissie is verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van nieuwe recreanten, het begeleiden van de teamvorming voor de recreantencompetitie en huishoudelijke taken rond het recreantenvolleybal. De recreantencommissie is tevens aanspreekpunt voor recreanten en hun trainer(s) en het communicatiekanaal voor het bestuur, de technische commissie en de communicatiecommissie.

  De recreantencommissie is bereikbaar door middel van e-mail.

 • Commissie leden

  Lid
  Sark, Marike van

  Er zijn 0 teamleden waarvan de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt

 • Recreanten Nieuws

  Er zijn nog geen verslagen.