• Lid worden

  Interesse?
  Lijkt volleybal je wel een leuke sport en wil je graag een keer komen kijken of meetrainen? 

  Uiteraard ben je van harte welkom op een trainingsavond of competitiedag om te kijken. Er is altijd wel iemand in de sporthal aanwezig die je iets kan vertellen over de vereniging of die weet bij wie je het beste kan zijn voor meer informatie. We zien je met plezier in de sporthal!
  Indien je interesse hebt om bij volleybalvereniging AVV Keistad te komen volleyballen, neem dan contact op met het onze vereniging. Op basis van jouw ervaring, wensen en leeftijd, word je ingedeeld bij een bepaald team om eens mee te trainen. Je kunt 3x vrijblijvend met een team mee trainen. Ben je dan verkocht aan deze leuke sport? Vul dan het inschrijfformulier bij de ledenadministratie in! De definitieve aanmelding hoort binnen vier weken na aanvang van de eerste training te gebeuren.

  Onze vereniging
  Lid worden van AVV Keistad betekent lid worden van de leukste, gezelligste en grootste volleybalvereniging van Amersfoort. AVV Keistad is een volleybalvereniging die ruimte heeft voor volleyballers van bijna élke leeftijd en niveau. Begin je net met volleyballen of heb je al jaren ervaring, ben je jong of al wat ouder, wil je recreactief volleyballen of wil je meespelen in de competitie van de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo), het kan allemaal bij AVV Keistad.

  Met ongeveer 450 leden is AVV Keistad, landelijk gezien, een grote vereniging. De seniorenteams (vanaf 18 jaar), zeven heren- en acht damesteams, spelen op verschillende niveaus in de NeVoBo-competitie. Wedstrijden spelen wij op vrijdagavond of zaterdag. De recreantenteams, dames, heren en mix, spelen eens per maand op woensdag in de recreantencompetitie van Rayon Eemland.
  Met elf miniteams (7 t/m 11 jaar) en zestien jeugdteams (12 t/m 17 jaar) heeft AVV Keistad de grootste jeugdafdeling van Amersfoort. De mini's spelen hun wedstrijden altijd op zaterdagochtend. De jeugdteams en seniorenteams spelen op zaterdag.

  Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een lidmaatschap namelijk: senioren, jeugd, mini's, recreanten en verenigingsleden.

  • Senioren
   De heren van AVV Keistad spelen in de Nevobo Competitie van de 1e divisie t/m de 4e klasse. Kijk bij de verschillende teams voor meer informatie over de herenteams van dit seizoen.

   De dames van AVV Keistad spelen in de Nevobo Competitie van de 3e divisie t/m 4e klasse. Kijk bij de verschillende teams voor meer informatie over de damesteams van dit seizoen.
  • Recreanten
   AVV Keistad is een vereniging met circa 450 leden en een kleine, maar gezellige groep recreanten. De recreanten bestaan uit dames en heren vanaf 18 jaar. De trainingen zijn op maandagavond van 19.30 uur tot 21.15 uur. Wil je meer dan alleen trainen, dan is er een recreantencompetitie waar veel recreanten aan meedoen. Kijk hier voor meer informatie over de recreanten.
  • Jeugd & mini's
   De jeugdteams worden ingedeeld naar leeftijd. Voor de leeftijdsindeling wordt uitgegaan van de datum die de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) hanteert. Een lid is senior wanneer deze 18 jaar of ouder is op 1 oktober.
   Kijk voor meer info over jeugd bij de jeugdafdeling.

  •  Verenigingslid
   Voor iedereen die graag betrokken wil blijven bij AVV Keistad, maar niet kan of wil volleyballen, bestaat de mogelijkheid om verenigingslid te worden. Om je aan te melden als verenigingslid, neem je contact op met de ledenadministratie.