• KORVO buitentoernooi

  Beste Volleybalvrienden,

  Ook in 2019 wordt weer het grootste en leukste buitenvolleybaltoernooi van de Zaanstreek georganiseerd, waar zowel op professioneel als op recreatief niveau wordt gevolleybald. Wederom is de hoofdsponsor Buyten Products uit Wormer.

  Het aankomende toernooi wordt extra groots aangepakt, het is namelijk de 25e editie!! Een prachtig jubileum om groots te vieren. Denk hierbij aan diverse attracties, acts, muziek, lekker eten en drinken en veel gezelligheid.


  Wil jij in 2019 bij deze jubileum editie zijn, reserveer dan alvast zaterdag 11 mei 2019  in de agenda. Stel vervolgens een team samen voor bijvoorbeeld recreanten 6 tegen 6 mix of speel 3 tegen 3 dames of heren op verschillende niveaus. Inschrijfkosten zijn slechts €24,- per team!

  Ook in 2019 zijn we weer te gast ophet terrein van Sporting Krommenie. Jaarlijks wordt dit evenement bezocht door een grote hoeveelheid enthousiaste volleyballers, van jong tot oud, van beginners tot echte fanatiekelingen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zoals diverse opblaasattracties. Gedurende de dag is er volop eten en drinken beschikbaar en we sluiten weer af met een heerlijke barbecue en muziek. Doen jullie mee?!

    

  Meer informatie over het toernooi is te vinden op onze website www.buitenvolleybal.nl.

   

   

   


  Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons een e-mail sturen: krovobuitenvolleybaltoernooi@gmail.com

  Met vriendelijke groet,
   

  Emiel Boerma & Roeland Hondema
  Coördinatie toernooicommissie van
  ‘Het Krovo Buytenvolleybal Toernooi’