• Kleding

  Ga je voor het eerst competitie spelen bij AVV Keistad dan is het van belang dat je ruim op tijd wedstrijdkleding aanschaft. Alle leden van AVV Keistad dienen hun wedstrijdshirts en broekjes te passen, bestellen en betalen bij Wim Jaquet Sports aan de Langestraat 111-115.
  Online oriënteren of aankopen:
  Klik hier om via de AVV Keistad webshop het kleding assortiment van AVV Keistad te bekijken. Je kunt online bestellen en kiezen voor zelf afhalen of laten bezorgen.
  Afrekenen kan via Ideal/Visa/Mastercard/Bancontact/Afterpay.
  Tijdens het online bestelproces worden je adresgegevens voor het factuur- of afleveradres gevraagd.

  In de winkel oriënteren of aankopen:
  De wedstrijdkkleding van AVV Keistad hangt in de winkel op de eerste etage. Leden van AVV keistad krijgen 10% korting op de clubkleding inclusief logo. Om in aanmerking te komen voor korting moet bij de eerste aankoop een VIP-pas van Wim Jaquet aangemaakt worden.

  De wedstrijdshirts zijn nu voorradig in de kindermaten 116, 128, 140, 152 en 164. In de senior maten S, M, L, XL en XXL. Nieuwe leden die een wedstrijdshirt willen bestellen en nog geen rugnummer hebben, dienen het rugnummer vooraf met het eigen team af te stemmen. Dit om dubbele rugnummers te voorkomen. Houd er rekening mee dat het bedrukken enige tijd kan duren. 
  De broekjes voor dames/meisjes, heren/jongens zijn in alle maten voorradig.

  Wat heb je minimaal nodig?:

  • Wedstrijdshirt bedrukt met AVV Keistad logo
  • Wedstrijdbroekje
  • Volleybalschoenen
  • Kniebeschermers

  Voor vragen neem contact op met de kledingcommissie via: kleding@avvkeistad.nl.