• Jeugd TC

  De Jeugd-Technischecommissie (JTC) draagt zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het jeugdbeleid binnen de vereniging en is verantwoordelijk voor het bepalen en behalen van de sportieve doelen, afgeleid van het verenigingsbeleid. De hoofdtaak is de organisatie van trainingen en competitiewedstrijden. De JTC zorgt voor afstemming met de (Senioren) Technischecommissie (TC) over de doorstroming van jeugd naar de seniorenteams, afstemming met de penningmeester (zaalhuur, vergoedingen trainers) wedstrijdsecretaris (competitie) en afstemming met de Evenementencommissie (Ecie, activiteiten voor de jeugd).
  De JTC is voor een aantal zaken afhankelijk van andere vrijwilligers binnen de vereniging. Deze vrijwilligers kunnen ad hoc deel uitmaken van de JTC. De JTC ziet dan toe op de uitvoering van de taak. Het betreft:

  • technisch coördinatie van de jeugd
  • een coördinator zaalwacht en aanwijzen scheidsrechter jeugdwedstrijden
  • een coördinator wedstrijdkleding

  De JTC heeft al haar activiteiten opgenomen in een jaarplanning. De voorbereidingen voor een nieuw seizoen starten reeds in april met een indeling van teams, het werven van trainers, het opstellen van het trainingsrooster en het vaststellen en vastleggen van de benodigde zaalcapaciteit. In september is de definitieve niveau-indeling van de leden beschikbaar, die via de TC met Nevobo wordt gecommuniceerd.

  De JTC is te bereiken via JTC@AVVkeistad.nl

  Voorzitter:    Menno Tigelaar

  Secretariaat:  Vacature

  Aanspreekpunt meisjes A, B en C   
  Marcel Wolswijk

  Coördinatoren Jongens A, B en C    Marcel Wolswijk

  Mini's
  Aanspreekpunt voor de dinsdag      Ed Meijer

  Aanspreekpunt voor de woensdag    Ed Meijer

   

 • Commissie leden

  LidRolTelefoon
  Brouwer, ArnoLid
  Wolswijk, MarcelLid033 4610061
  Meijer, EdLid033-4654058
  Kloppenburg, HarmLid
  Tigelaar, MennoVoorzitter033-4728553
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com