• Inzet AVV Keistad lid

  Wat wordt er naast volleyballen verder van jou verwacht...?
  Als je onderdeel bent van onze vereniging dan....
  Keistad is een bloeiende vereniging, maar dat gaat niet vanzelf. Er zijn vele mensen actief om te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. AVV Keistad verwacht dat ook jij je inzet voor de vereniging, door bijv. te ondersteunen bij bepaalde activiteiten of door onderdeel te worden van één van onze commissies. Zie HIER voor  een overzicht van commissies en klussem

  Aanmelden kan hier!

  Speel je zowel thuiswedstrijden (Midland) als uit wedstrijden. Mocht jij (of één van jouw ouders) in het bezit zijn van een auto en rijbewijs, dan kan het zijn dat deze auto zo nu en dan gevuld is met (een deel van) jouw team!

  Wordt jouw team ingeroosterd om een aantal keren in het seizoen een wedstrijd te fluiten en tellen. Wat er precies van jou wordt verwacht als scheidsrechter en/of teller kan je hier vinden. Om als scheidsrechter een wedstrijd te mogen fluiten, moet je in het bezit zijn van een scheidsrechterscode. Zijn er te weinig bevoegde scheidsrechters in je team, dan kun je die eenvoudig aanmaken door de spelregeltoets op de NeVoBo-website te doen. Let op: het inzetten van een onbevoegde scheidsrechter of het inleveren van een onvolledig ingevuld wedstrijdformulier leidt tot een boete die op jouw eigen team wordt verhaald.

  Wordt jouw team ingeroosterd om een aantal keren in het seizoen bardienst te draaien. Binnen ieder team worden deze taken onder de verschillende leden (of ouders) verdeeld. Indien een teamlid een taak niet kan uitvoeren wordt er verwacht dat een ander teamlid dit overneemt.

  Wat mag je van ons verwachten?

  • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de vereniging
  • Een gezellige kantine gerund door eigen leden van de vereniging.
  • Thema feestjes
  • Volleybal toernooien
  • Een club met historie
  • Twee keer per jaar een Algemene Leden Vergadering (ALV)

  En natuurlijk..
  Word jij lid van onze Facebookpagina en Twitter, zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en kunt (na)genieten van de gezellige sfeer binnen onze vereniging!