• Heren 1 wint overtuigend met 0-3 van Dynamo Apeldoorn

  Zaterdagochtend 7 december, de mannen van Amersfoort werden langzaam 1 voor 1 wakker; uiteraard netjes in hun eigen bed. Het zonnetje was aan het schijnen, eigenlijk hadden we meer zin in het terras dan in een potje volleybal.

  14:15 uur verzamelden de meeste superhelden op het parkeerterrein van onze oude sporthal. Ik zeg: meeste superhelden, want sommigen hebben hun juiste uniform nog niet uitgekozen. Maar ik heb goede hoop en ik weet zeker dat ze ook nog wel een kiezen.

  Toen ik aankwam, liep ik nog even snel de kantine in om wat spullen te pakken. Daar kwam ik onze twee schoonmakers tegen die alweer druk bezig waren met de kantine schoonmaken. (Goed gedaan weer mannen)  Djim had een rubiks kubus in zijn handen en was daar schijnbaar al de hele dag zoet mee. Maar het oplossen was hem wel gelukt! We zullen maar zeggen dat hij het helemaal uit zijn hoofd had gedaan…

  Uiteraard moest de rubiks kubus mee de bus in, want ook Rufus wilde even laten zien dat hij de puzzel gewoon kon oplossen. Na wat moeite lukte het hem dan ook. Goed gedaan ouwe basisspeler! Nadat Mart ook nog een poging deed om de kubus op te lossen, waren we inmiddels al in Apeldoorn aangekomen.

  Gelukkig konden we dankzij de goede rijkunsten van René snel een plekje bemachtigen vlakbij de ingang van de kantine. Eenmaal aangekomen in de kantine bestelden we toch maar was fris, want er moest nog gevolleybald worden.

  Het was tijd om al die trappen weer naar beneden te lopen en ons klaar te maken voor de wedstrijd. In gedachten was ik al aan het denken, ‘straks moeten we de trappen weer omhoog voor ons welverdiende biertje’. Meestal is Mark als eerste bij de bar en staat het overwinningsbiertje al klaar voor de helden uit Amersfoort.

  Oh, maar eerst de wedstijd natuurlijk. Eens even denken. Wij hebben 0-3 gewonnen, de mannen van AVV Keistad waren zeer overtuigend en Dynamo kwam niet door de blokkering van de uitploeg. Ze sloegen veel in het blok of overcompenseerden zich en sloegen hard uit. Met vlagen speelde Dynamo wel op niveau en wist het terug te vechten, maar deze dag waren wij een stuk beter en is er terecht met 0-3 gewonnen. 

  Setstanden: 19-25 23-25 21-25