• Heren 1 op tijd bij de les tegen Inter Rijswijk

    Zaterdag mocht Heren 1 zich melden in Rijswijk, waar ook Dames 1 een wedstrijd moest spelen. We vertrokken op tijd, zodat we hen ook nog konden aanmoedigen. Ze waren zo vriendelijk om pas sets te pakken toen wij er waren, dus we hoefden niets te missen.

    Om half acht mocht Heren 1 zelf aantreden. Dit moesten we doen zonder Marcel en Jan, die ergens anders op de wereld vertoefden. Wellicht dat dat één van de redenen was dat er niet altijd even scherp gespeeld werd in de eerste twee sets, maar gelukkig waren we op tijd bij de les. Met een minimaal verschil (23-25 en 24-26) werden de sets alsnog binnengesleept.

    Over de derde set kunnen we kort zijn. Rijswijk begon beter te spelen en kon wat meer druk zetten waardoor Keistad niet lekker in het spel kon komen. De set werd met ruime cijfers verloren (25-16). De laatste en vierde set besloot Keistad dan toch nog maar even hun best te gaan doen, we hebben tenslotte ons quotum voor het aantal 5-setters voor dit seizoen al gehaald. We stonden lekker te spelen en sleepten deze laatste set dan ook gemakkelijk binnen, 16-25.

    Voor komende zaterdag staat er geen competitiewedstrijd op het programma, maar wordt er gespeeld voor een plaats in de kwartfinale van de nationale beker. De tegenstander zal Volley Tilburg zijn, waar we vorige week nog van wonnen, en we zullen er alles aan doen om dit te herhalen. De wedstrijd zal in de Amerena worden gespeeld, alleen ditmaal zal dat om 16:00 uur zijn in plaats van de gebruikelijke tijd. Tot dan!

    Foto: John van Geenen