• Hans van Sloten 10 jaar keistad sponsor

  Volleybal vormt als de ultieme teamsport een interessante propositie voor het bedrijfsleven. Ook het profiel van de volleyballer en de kenmerken van onze sport bieden prachtige kansen voor sponsoren. Een groot aantal partijen hebben zich al verbonden aan onze sport. Wist u dat Hans van Sloten al 10 jaar sponsor van AVV Keistad is?! Maar wie is Hans van Sloten nu precies en wat kan hij voor u als particulier, instelling of ondernemer betekenen?

  Als je goed hebt opgelet, heb je hem vast al een keer langs het veld zien staan. Een meneer met een grote fotocamera. Dat is Hans, onze huisfotograaf. Een volleybalclub en een fotograaf. Beiden met een eigen, maar zeker ook lange gezamenlijke geschiedenis. De jarenlange samenwerking tussen AVV Keistad en Hans van Sloten is in het huidige seizoen sterker en zichtbaarder dan ooit. Naast onze zakelijke band, in de sponsoring, vinden wij elkaar al vele jaren in onze passie en ambitie. Dat Hans een sterke band heeft met Keistad is opvallend duidelijk. Zijn logo  schittert op de wedstrijdboekjes, nieuwsbrieven en op grote beeldschermen in de Amerena en onze eigen Keistadkantine.

  We zijn al heel lang aan elkaar verbonden. De samenwerking is prettig, soepel en vertrouwd. Wellicht omdat onze Amersfoortse neuzen in al die jaren gewoon dezelfde kant op staan en dan kom je samen tot mooie dingen! Door de jaren heen zijn er dan ook nogal wat ‘mooie dingen’ gemaakt. Naast de Plus-actie, waarbij je plaatjes kon sparen en waar Hans alle leden van Keistad op de foto mocht zetten,  is hij ook verantwoordelijk voor de actiefoto’s tijdens wedstrijden en jaarlijkse teamfoto’s van AVV Keistad. Met recht een vruchtbare en succesvolle samenwerking. Waar gezamenlijke Amersfoortse ambities al niet toe kunnen leiden.

  Wat kan Hans voor u betekenen?
  Ben je opzoek naar een professionele en betaalbare fotograaf? Hans van Sloten is een ervaren fotograaf die complete fotoreportage verzorgt voor een aantrekkelijk tarief. Of het nu gaat om de trouwfoto's van jullie huwelijk, productfoto's of een fotoreportage van uw bedrijf, fotograaf Hans van Sloten staat garant voor een prima resultaat.

  Daarnaast is Hans gespecialiseerd in interieur- en woningfotografie voor een perfecte presentatie van uw huis op funda inclusief 360 gradenfoto's, woningvideo en hoogtefoto's vanaf een hoogtestatief.

  Hans van Sloten fotografie

  • Bedrijfsreportages
  • Woningfotografie
  • Hoogtefotografie
  • Trouwreportages
  • Groepsfoto's

  Contact- en adresgegevens 
  Hans van Sloten
  Springerstraat 58
  3822 TC Amersfoort 

  Mobiel: 06-5759 4045
  Telefoon: 033-433 1222
  E-mail: info@fotohansvansloten.nl
  Website: https://fotohansvansloten.nl