• Grote Clubactie AVV Keistad 2019
  Op 14 september 2019 start de lotenverkoop van de Grote Clubactie!
  Er is geen twijfel mogelijk of de Grote Clubactie (GCA) van AVV Keistad bij haar leden bekend is. Dit jaar is de GCA van AVV Keistad wederom met hulp van een aantal enthousiaste leden en vrijwilligers opgepakt. Een aantal jeugdteams heeft afgelopen week de lotenboekjes al ontvangen. Het succes van 2018 is te danken aan het digitaal verkopen van loten.

  Hoe werkt de digitale lotenverkoop?
  1)    Elk lid van Keistad ontvangt op 14 september 2019, via e-mail zijn/haar persoonlijke link van de Grote Clubactie.
  2)    Deze link kun je via je eigen social media-account (Facebook/Twitter/Instagram/Snapchat/WhatsApp etc.) verspreiden. Doorsturen via e-mail kan natuurlijk ook.
  3)    Door op deze link te klikken kan de ontvanger/koper online een lot kopen. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankrekening. Elk lot dat via je unieke link wordt verkocht wordt bijgeschreven bij jouw verkoopaantal.

  Advies
  Er bestaat een kans dat deze e-mail in jouw spam e-mailmap terecht komt. Het advies is dan ook om dit te controleren en deze mail te verplaatsen naar de inbox zodat je hem kunt doorsturen.

  Prijzen Grote Clubactie 2019
  Ook in 2019 kun je weer prachtige prijzen winnen. Dit jaar zijn het er 32.000. Nieuwsgierig? Lees hier wat je kunt winnen!

  Trekking 2019
  De trekking van de Grote Clubactie vindt dit jaar plaats op woensdag 11 december 2019. De uitslag is online te zien vanaf 12 december 2019 op de website van de Grote Clubactie.

  Uitkomst Grote Clubactie
  Gezien alle fysieke inspanningen en de mogelijkheid om online loten te verkopen wordt de Grote Clubactie 2019 van AVV Keistad naar onze volle overtuiging ook weer een succes. 

  AVV Keistad Actiepagina delen
  Wil je de actiepagina van Keistad voor de Grote Clubactie delen? Dat kan hier

  Bij voorbaat dank voor al jullie inspanningen en op naar een nieuw record!

  Met vriendelijke groet,
  AVV Keistad Grote Clubactie Commissie