• Grote Clubactie 2020

  Op 19 september is de lotenverkoop voor de Grote Clubactie begonnen!
  Wie kent ze niet? Elke herfst gaan de lotenboekjes van de Grote Clubactie door de kantine en de hele vereniging. Het doel? Zoveel mogelijk loten verkopen en daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor AVV Keistad. Iedereen die een lot koopt maakt kans op mooie prijzen en ook de verkopers kunnen in de prijzen vallen.

  Ook dit jaar is de Grote Clubactie dankzij een aantal enthousiaste leden en vrijwilligers van Keistad weer opgepakt. De jeugdteams hebben hun lotenboekjes ontvangen, maar het grootste deel van het succes van 2019 is te danken aan het digitaal verkopen van loten. Dat zal in 2020, door de coronacrisis, nog meer het geval zijn.

  Hoe werkt de digitale lotenverkoop?
  AVV Keistad heeft een eigen actiepagina van de Grote Clubactie. Die link kun je doorsturen naar familie en vrienden. Via die pagina kunnen loten worden gekocht, waarmee Keistad wordt gesteund.

  Hoe deel je je persoonlijke link?
  1) Daarnaast heeft elk lid van Keistad op 19 september 2020 via e-mail zijn/haar persoonlijke link van de Grote Clubactie ontvangen. 
  Heb je die e-mail niet gekregen? Kijk dan eerst even in je spam e-mailmap: grote kans dat de e-mail daar te vinden is. Zo niet, dan kun je via communicatie@avvkeistad.nl je persoonlijke link opvragen.

  2) Deze link kun je via je eigen social media-account delen, denk aan Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, WhatsApp etc. Doorsturen via e-mail kan natuurlijk ook.

  3) Door op deze link te klikken kan de ontvanger/koper online een lot kopen. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankrekening. Ook krijg je een bevestigingsmail met je lotnummer(s). Elk lot dat via jouw unieke link wordt verkocht, wordt bijgeschreven bij jouw verkoopaantal en dus dat van Keistad.

  Wat kunnen de lotenverkopers winnen met de verkoop van de loten?

  Prijzen van AVV Keistad

  De lotenboekjes worden in de weken van 26 oktober en 2 november weer opgehaald, tot die tijd kun je je loten verkopen. De digitale lotenverkoop gaat nog door tot eind november.

  Het team van AVV Keistad dat de meeste loten verkoopt wint 10 bioscoopkaarten en buffetvouchers van Pathé. Let op: minimale verkoop van 50 loten. 

  Er zijn vijf individuele prijzen te winnen bij een minimale verkoop van 30 loten: 
  1e prijs: een Mikasa V300W volleybal (het nieuwste model)
  2e tot en met de 5e prijs zijn verrassingsprijzen

  Prijzen vanuit de Grote Clubactie zelf

  Bij de verkoop van twintig loten of meer krijg je een twintig-loten-waardebon, waarmee je flinke korting krijgt op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit. Meer informatie vind je op de site van de Grote Clubactie. 

  De beste lotenverkoper van Nederland ontvangt een: Nintendo Switch met een favoriet spel naar keuze. De nummer 2 wint een supergave fiets. Daarnaast maak je kans op entreekaarten voor Bobbejaanland, een trainingspak van Masita of een cadeaubon van Masita ter waarde van € 25. 

  Wat kunnen de lotenkopers winnen bij de Grote Clubactie
  Ook in 2020 kun je weer prachtige prijzen winnen met de Grote Clubactie. Dit jaar zijn het er 300.000. Nieuwsgierig? Lees hier wat je kunt winnen! De trekking van de Grote Clubactie vindt dit jaar plaats op woensdag 9 december. De uitslag is online te zien vanaf 10 december op de website van de Grote Clubactie.

  Opbrengst Grote Clubactie
  Gezien alle fysieke inspanningen en de mogelijkheid om online loten te verkopen wordt de Grote Clubactie 2020 van AVV Keistad naar onze volle overtuiging óók weer een succes. We streven naar een opbrengst van € 2.500. De opbrengst wordt besteed aan het verbeteren van onze jeugdopleiding, denk daarbij aan de aanschaf van materiaal en het investeren in opleidingsniveau van onze trainers.

   Bij voorbaat dank voor al jullie inspanningen en op naar een nieuw record! 

  Met vriendelijke groet,
  Grote Clubactie Commissie AVV Keistad