• Grote Club Actie AVV Keistad 2020

  Op 19 september 2020 start de lotenverkoop van de Grote Clubactie!
  Er is geen twijfel mogelijk of de Grote Clubactie (GCA) van AVV Keistad bij haar leden bekend is. Dit jaar is de GCA van AVV Keistad wederom met hulp van een aantal enthousiaste leden en vrijwilligers opgepakt. Een aantal jeugdteams heeft afgelopen week de lotenboekjes al ontvangen. Het succes van 2019 is te danken aan het digitaal verkopen van loten!!!!

  Hoe werkt de digitale lotenverkoop?
  1) Elk Keistad lid ontvangt op 19 september 2020 via e-mail zijn/haar persoonlijke link van de Grote Clubactie.
  2) Deze link kun je via je eigen social media-account (Facebook/Twitter/Instagram/Snapchat/WhatsApp etc.) verspreiden. Doorsturen via e-mail kan natuurlijk ook.
  3) Door op deze link te klikken kan de ontvanger/koper online een lot kopen. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankrekening. Elk lot dat via jouw unieke link wordt verkocht wordt bijgeschreven bij jouw verkoopaantal.

  Advies
  Er bestaat een kans dat deze e-mail in jouw spam e-mailmap terecht komt. Het advies is dan ook om dit te controleren en deze mail te verplaatsen naar de inbox zodat je hem kunt doorsturen.

  Prijzen Grote Clubactie 2020
  Ook in 2020 kun je weer prachtige prijzen winnen. Dit jaar zijn het er 300.000. Nieuwsgierig? Lees hier wat je kunt winnen!

  Trekking 2020
  De trekking van de Grote Clubactie vindt dit jaar plaats op woensdag 09 december 2020. De uitslag is online te zien vanaf 10 december 2020 op de website van de Grote Clubactie.

  Uitkomst Grote Clubactie
  Gezien alle fysieke inspanningen en de mogelijkheid om online loten te verkopen wordt de Grote Clubactie 2020 van AVV Keistad naar onze volle overtuiging óók weer een succes. 

  AVV Keistad Actiepagina delen
  Wil je de actiepagina van Keistad voor de Grote Clubactie delen? Dat kan hier

  Bij voorbaat dank voor al jullie inspanningen en op naar een nieuw record!

  Met vriendelijke groet,
  Grote Club Actie Commissie AVV Keistad