• Dringend hulptrainers gevraagd voor het minivolleybal!

    Doordat een groot aantal kinderen zich hebben aangemeld voor het minivolleybal (basisschoolleeftijd) bij AVV Keistad hebben we een tekort aan hulptrainers. 

    Wie heeft er tijd en zin om onder leiding van ervaren minitrainers te helpen bij niveau 4 (groep 5 en 6) op de woensdagmiddag tussen 16.30 en 17.45 uur in sporthal Amerena ? Ook voor niveau 5-6 (groep 7 en 8) op de woensdagmiddag tussen 16.30 en 17.45 uur en op de vrijdagmiddag tussen 17.00 en 18.30 zoeken we nog hulp. Ook deze trainingen vinden plaats in sporthal Amerena. Enige ervaring met volleyballen zou fijn zijn, maar niet noodzakelijk.

    In de trainingen proberen we de jongens en meisjes op een heel plezierige en speelse manier volleybal te leren spelen. Daarbij geven we naast technische training ook veel aandacht aan allerlei bewegingsvormen. Ons uitgangspunt is dat kinderen na de training alweer uitkijken naar de volgende training. 

    AVV Keistad heeft een ambitieus jeugdontwikkelingsplan opgesteld en wil graag veel kinderen kennis laten maken met het volleyballen. Daartoe organiseert de vereniging naast de trainingen en wedstrijden clinics voor de jeugd en allerlei andere activiteiten. 

    Heb je interesse om ons te komen helpen, stuur dan een mail naar jtc@avvkeistad.nl of bel Marcel Wolswijk, co√∂rdinator minivolleybal, tel: 06 40778838