• Lees hier het protocol 'Volleyballen in de zaal' opgesteld door het bestuur (update 4 november 2020)

  Protocol

 • Huidige stand van zaken

 • AVV Keistad heeft de seniorentrainingen per 19 november weer opgestart. De tijdelijke maatregelen die premier Rutte en minister De Jonge op dinsdag 3 november bekendmaakten, zijn vervallen. De groepsgrootte was de afgelopen beperkt tot twee personen, onder die voorwaarden lagen alle seniorentrainingen van Keistad stil. Het is nu weer toegestaan om met vier personen tegelijk op een veld te trainen.

  De technische commissie (TC) heeft hiervoor een trainingsrooster opgesteld, waarin je kunt zien wanneer jouw team traint. Check van tevoren altijd bij je aanvoerder/trainer of en met welke mensen jouw team kan trainen.

  Geen veranderingen voor de jeugd
  De trainingsmogelijkheden voor jeugdleden veranderen niet door de wijzigingen van 19 november. Zij kunnen blijven trainen volgens de richtlijnen waaronder ook de afgelopen periode al werd getraind.

  Alle competities, van de eredivisie tot jeugdcompetities, liggen sowieso tot het einde van het kalenderjaar stil.

  Besmettingen binnen onze vereniging
  Intussen zijn binnen de vereniging de eerste coronabesmettingen gemeld. De betrokken teams zijn hierover geïnformeerd.

  Het bestuur roept alle leden op om een positieve besmetting te melden ten behoeve van een goed bron- en contactonderzoek. Dat kan via een mail naar bestuur@avvkeistad.nl.

  Wat gebeurt er met de contributie?
  In oktober is het eerste deel van de contributie geïnd. Het bestuur krijgt hier veel begrijpelijke vragen over. De komende periode wordt bekeken wat er met de contributie kan gebeuren als er langere tijd geen wedstrijden gespeeld kunnen worden. Op dit moment is er nog veel onduidelijk, een besluit zal dan ook niet op korte termijn worden verwacht.

   

  Lees meer over alle landelijke richtlijnen over volleybal in coronatijd op de site van de Nevobo https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/11/19/coronavirus-en-volleybal-in-nederland

  Aanvullende vragen of opmerkingen kun je mailen naar bestuur@avvkeistad.nl.