• Lees hier het protocol 'Volleyballen in de zaal' opgesteld door het bestuur (update 4 november 2020)

  Protocol

 • Huidige stand van zaken

 • De nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus leggen het volleybal bij AVV Keistad voorlopig stil. Alle binnensportlocaties moeten de deuren sluiten, zei premier Rutte maandag 14 december in zijn televisietoespraak.

  Dat betekent dat Amerena, Midland en de andere sporthallen waar we volleyballen dicht zijn. Ook door de jeugd en senioren, in groepjes van vier, kan niet meer worden getraind. Tot en met 19 januari liggen alle trainingen en competities voor onze senioren en jeugdleden stil.

  Op dinsdag 12 januari verwacht het kabinet het maatregelenpakket aan te kondigen dat na 19 januari ingaat. Dan wordt er meer duidelijk over het mogelijk opstarten van het volleybal.

  Besmettingen binnen onze vereniging
  Intussen zijn binnen de vereniging de eerste coronabesmettingen gemeld. De betrokken teams zijn hierover geïnformeerd.

  Het bestuur roept alle leden op om een positieve besmetting te melden ten behoeve van een goed bron- en contactonderzoek. Dat kan via een mail naar bestuur@avvkeistad.nl.

  Wat gebeurt er met de contributie?
  In oktober is het eerste deel van de contributie geïnd. Het bestuur krijgt hier veel begrijpelijke vragen over. De komende periode wordt bekeken wat er met de contributie kan gebeuren als er langere tijd geen wedstrijden gespeeld kunnen worden. Op dit moment is er nog veel onduidelijk, een besluit zal dan ook niet op korte termijn worden verwacht.

   Lees meer over alle landelijke richtlijnen over volleybal in coronatijd op de site van de Nevobo.

  Aanvullende vragen of opmerkingen kun je mailen naar bestuur@avvkeistad.nl.