• Concept teamindeling & Trainingsrooster seizoen 2018-2019 (versie 18-08-2018)

  Na een periode van onderling overleg tussen TC en teamvertegenwoordigers is het tijd geworden om de voorlopige teamindeling voor komend seizoen openbaar te maken voor de seniorenteams.
   
  Net als afgelopen jaren is het weer een behoorlijke puzzel geweest om op basis van jullie input op de evaluatie formulieren tot een teamindeling te komen en aansluitend een concept trainingsrooster voor komend seizoen op te stellen. 
  Als je nog vragen of opmerkingen hebt over de indeling, neem dan gerust contact met ons op via TC@avvkeistad.nl. Michiel Bakker en Wouter Eijgelaar zullen de mails vanuit de herenlijn in behandeling nemen, Arno Brouwer vanuit de dameslijn. Zij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen via mail, telefoon of een persoonlijk gesprek, afhankelijk van wat je aangeeft.
   
  Alle trainingstijden van de teams staan vermeld naast het team, maar voor de volledigheid hebben we ook een compleet schema opgesteld zodat jullie een overzicht hebben van de voorlopige trainingstijden van alle teams.

  Het trainingsrooster geldt vanaf:

  • 20 augustus voor de senioren.
  • 27 augustus voor de A,B, en C jeugd.
  • 5 september voor de CMV (Mini;s).
   Met vriendelijke groet
   De TC
   
  Via onderstaande buttons kun je de teamindeling en het trainingrooster downloaden.