• Hoe word je lid?

  Lijkt volleybal je een leuke sport en wil je graag een keer komen kijken of meetrainen? Uiteraard ben je van harte welkom op een trainingsavond of competitiedag om te kijken. Er is altijd wel iemand in de sporthal aanwezig die je iets kan vertellen over de vereniging of die weet bij wie je het beste kan zijn voor meer informatie. We zien je met plezier in onze sportzaal in de Amerena (Velduil 2, 3815 XT Amersfoort).

  Indien je interesse hebt om bij onze vereniging te komen volleyballen, mail dan naar secretariaat@avvkeistad.nl. Op basis van jouw ervaring, wensen en leeftijd, word je ingedeeld bij een team om eens mee te trainen. Je kunt 3x vrijblijvend met een team meetrainen. 

  Als je helemaal enthousiast bent en lid van AVV Keistad wilt worden, vul dan één van de onderstaande inschrijfformulieren in en stuur deze op naar de ledenadministratie. Het opsturen kan zowel per post als via de mail. Wanneer je kiest voor e-mail graag een gescande versie insturen.

  • Download hier het inschrijfformulier senioren (vanaf 18 jaar) en recreanten.
  • Download hier het inschrijfformulier jeugd (tot 18 jaar).

  Wij hebben verschillende mogelijkheden voor een lidmaatschap, namelijk: senioren, jeugd, mini's, recreanten en verenigingsleden.

  • Senioren
   De heren van AVV Keistad spelen in de Topdivisie tot en met de derde klasse. De dames van AVV Keistad spelen in de Eerste Divisie tot en met de vierde klasse. 
  • Jeugd & mini's
   De jeugdteams worden ingedeeld naar leeftijd. Een lid is senior wanneer deze 18 jaar of ouder is op 1 oktober.
   Kijk voor meer info over jeugd bij de jeugdafdeling.
  • Recreanten
   AVV Keistad is een vereniging met een kleine, maar gezellige groep recreanten. De groep bestaat uit dames en heren vanaf 18 jaar. De trainingen zijn op maandagavond van 19.30 uur tot 21.15 uur. Wil je meer dan alleen trainen, dan is er een recreantencompetitie waar veel recreanten aan meedoen. Vragen? Mail naar recreanten@avvkeistad.nl.
  • Verenigingslid
   Voor iedereen die graag betrokken wil blijven bij AVV Keistad, maar niet kan of wil volleyballen, bestaat de mogelijkheid om verenigingslid te worden. Om je aan te melden als verenigingslid, neem je contact op met de ledenadministratie.