• Beach trainingen senioren
  Naar aanleiding van de inventarisatie voor deelname aan de beachtrainingen voor de senioren hebben TC en Bestuur hard gewerkt om er voor te zorgen dat zij de omschakeling maken van binnen in de zaal naar buiten trainen. We zijn blij dat dat met vereende krachten is gelukt. Dat betekent dat, net als onze jeugdleden, ook de senioren weer kunnen gaan volleyballen!


  AVV Keistad heeft hiervoor afspraken gemaakt met Tennisvereniging ’t Stort aan de Saffierweg 1 in Amersfoort. Deze trainingen vallen binnen de reeds betaalde contributie. We starten de trainingen voor de senioren vanaf maandag 25 mei a.s. en de laatste training is in de week van 1 juli. In bijlage is het trainingsrooster toegevoegd.

  We hadden in de inventarisatie al gevraagd je flexibel op te stellen. Dit heeft alles te maken met de Corona-richtlijnen waar we ons aan hebben te houden. Daarnaast zijn we te gast bij ’t Stort en hebben we minder beschikbare velden / zelf in te delen velden, dan in de ideale situatie. Mocht er toch een aanpassing nodig zijn, probeer dit dan s.v.p. zoveel mogelijk met elkaar te regelen voor deze periode.

  Attentie: aan het weer mogen volleyballen zitten wel heel veel extra regels vast waar we ons strikt aan moeten houden. Doen we dat niet dan is niet alleen de kans groot dat er een nieuw verbod komt maar ook brengen we daarmee elkaars gezondheid in gevaar. We verzoeken dan ook iedereen zich streng aan alle instructies te houden. Volg altijd deze instructies; Gebeurt dat niet dan zal per direct de toegang tot de sportlocatie worden ontzegd.

  We hebben ter verduidelijking protocol kaarten toegevoegd aan deze mail en gaan er vanuit dat elke speler die komt trainen deze regels gelezen heeft voor de trainingen starten. Bij de toegang hangt een overzicht met de looproute. Bekijk deze route en hanteer deze looproute op de locatie.

  De richtlijnen van het RIVM zijn ook tijdens de trainingen van toepassing. Dat betekent ook dat iemand met Corona-verschijnselen naar huis gestuurd mag worden.

  Er zijn geen kleedkamers, douches of waterkranen, spelers worden verzocht thuis om te kleden en bidons of waterflessen te vullen. Daarnaast vragen wij je om voor vertrek je handen grondig te wassen.

  In principe gaat de training altijd door. Alleen bij onweer wordt er niet getraind. Als het regent gaat de training gewoon door, tenzij harde regen dit onmogelijk maakt. We verwachten dat iedereen die zich heeft aangemeld ook elke training komt. De vereniging maakt voor deze trainingen kosten en dan moeten de velden wel nuttig gebruikt worden.

  Ondanks al deze nieuwe regels zijn we ervan overtuigd dat iedereen weer zin heeft te gaan volleyballen en we er met elkaar iets moois van gaan maken. Heel veel plezier!!

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur en TC van AVV Keistad

  Raadpleeg via onderstaande buttons de protocollen en het trainingsrooster voor beachtrainingen.