• Zo doe je de Bardienst

    • Zorg dat je op tijd bent voor je bardienst. Doordeweeks 20.00 uur en vrijdagavond 19.00 uur (de wedstrijden beginnen om 19.30 uur).
    • Als je bardienst hebt sta je achter de bar. Geen andere mensen achter de bar dan de degene die bardienst hebben.
    • Ga niet boven op de bar zitten, dat is onhygiënisch.
    • Ruim regelmatig de tafels af en haal er dan ook een schoon doekje overheen.
    • Haal regelmatig het "zwerfvuil" van de grond en de tafels. Flesjes en ander plastic in speciale blauwe afvalbak.
    • Gebruik de spoelbak voor bierglazen ook alleen daarvoor, zo ook voor frisdrank.
    • Chocomel glazen moeten afgewassen worden in de keuken.
    • Gaat er een glas kapot gooi de scherven dan NIET in de afvalbakken maar in de daar voor bestemde afvalbak in het magazijn achter de deur van de bijkeuken.
    • Gaat er een glas bier, fris of ander vocht over de vloer haal er dan even een dweil over. Liggen in kastje van de werkdoeken. Ruim ook het kapotte glas op, zo blijft onze vloer mooi!
    • De afwasmachine wordt alleen gebruikt op vrijdag en zaterdag. Linker start knop indrukken, machine vult zich en warmt daarna op als oranje/rode lichtje brand is hij op temperatuur. Rechter startknop licht indrukken. 1 a 2 keer per ochtend/avond poeder op schotel in machine plaatsen. Binnen enkele minuten is hij klaar.
    • Op de vrijdag avond vanaf 21.00 uur en de zaterdag vanaf 16.30 uur wordt er van je verwacht dat de frituur aanstaat! Verkoop dus géén NEE! Voor deze tijd worden er natuurlijk wel broodjes ham/kaas of tosti’s verkocht.
    • Op zaterdag vanaf 18.00 uur wordt bier geschonken in plastic glazen
    • Foute aanslag op de kassa, geen probleem maar schrijf wel even een foutbriefje.
    • Als je achter de bar staat mag je 1 gratis drankje, geen etenswaren.
    • Maak het niet te laat, het is normaal dat 1 à 2 uur na de laatste training de bar sluit. Vrijdag en zaterdag sluit de bar om 24.00 uur!

    INSTRUCTIE VOOR HET SLUITEN VAN DE "KEISTADBAR" na de laatste bardienst!!!

    • Zorg dat er geen afwas meer staat.
    • Is de frituur aan geweest neem deze dan even af met keukenpapier, en de bakplaat met speciaal schoonmaakmiddel en schraper.
    • Loop, vooral in het weekend, de toiletten even na en trek ze nog een keer door en doe ze op slot.
    • Loop de kleedkamers langs of er geen glazen meer in de kleedkamers staan let ook op of er nog kleding is blijven liggen, leg deze onder de bar.
    • Kijk in het beheerders hok in de entree hal op het bord met de lichtjes of alle nooddeuren gesloten zijn en de lichten in de hal en kleedkamers uit zijn.
    • Doe het wisselgeld in het daarvoor bestemde tasje en doe het tasje in de bus van het voorraadhok.
    • Sluit alle luxaflex voor de ramen zodat er wat moeilijker te zien is wat we allemaal voor moois binnen hebben staan!
    • SLUIT ALLE DEUREN AF, OOK DE BUITEN DEUR NAAR DE HAL, EN CONTROLEER OF HET ALARM VAN DE NOODDEUR IN DE KEISTADBAR AAN STAAT. DOE ALLE LICHTEN UIT EN GA VIA DE KEUKEN NAAR BUITEN EN SLUIT DE DEUREN ACHTER JE. EN DOE DE SLEUTELS GOED, DUS HELEMAAL, IN DE BRIEVENBUS!!!!!
    • Denk aan onze buren, deze slapen al. Ga rustig naar huis.

    Open HIER de instructie voorkomen alcoholmisbruik IVA 2012-2013

    Zie ook de huisregels alcohol