• Jongens N6 tonen vechtlust tijdens voorronde NOJK

  Op zaterdag 4 januari moesten we al vroeg uit de veren. Om 8.30 uur vertrekken naar Eibergen om daar de voorronde te spelen van het NOJK. De jongens hadden er zin en ook de ouders hadden de dag ervoor hun stembanden gesmeerd om de jongens flink aan te moedigen.

  Om 11.00 uur de eerste wedstrijd tegen VCV. In een heel spannende wedstrijd werd er met 1-1 gelijk gespeeld. Het laatste punt van de eerste set werd door Coen met een harde klap in het veld van de tegenstander geslagen.

  Om 12.00 uur de tweede wedstrijd tegen Dynamo uit Apeldoorn. Zij waren duidelijk een maatje te groot voor ons. Desondanks bleven de
  jongens vechten en probeerden ze de tegenstander met scherpe services aan het wankelen te brengen. In de 2e set lukte dat aardig. Tot 10-10 ging het gelijk op. Daarna echter liep Dynamo weg en was de 2-0 verlies een feit.

  In de derde wedstrijd tegen Apollo8 uit Borne ging het erom. Wanneer we zouden winnen, werden we 2e in de poule en moesten we kruisfinales spelen. Helaas was Apollo net iets sterker en ondanks de geplaatste services van Aiden en Mats, de vele reddingen in het achterveld door Jarne, de blokpunten van Theis, de set-ups van Sebastiaan, de energie van Coen  en de voortdurende aanmoedigingen van de ouders verloren we met 2-0 en was het toernooi voor ons voorbij.

  We hebben met z’n allen een erg leuke dag gehad, lekker gespeeld en veel geleerd. We zijn klaar voor de 2e helft van het seizoen en hopen mee te doen om het kampioenschap van de regio.