• 15 December 2018 Super Saturday in de Amerena.

  Super Saturday in de Amerena.
  Zaterdag 15 december houdt AVV Keistad een Super Saturday. Een thuisdag waarop gezelligheid clubliefde en binding centraal staat. Op de competitiedag zijn er naast de wedstrijden in de sporthal allerlei activiteiten en spellen te doen in de sporthal en ook het nieuwe zwembad. Hoe leuk is dat!

  We beginnen de dag met een ontbijt voor de mini’s. De avond beginnen we om 20:00 u met een buffet waarna het Super Saturday feest begint om 21:30 u tot in de kleine uurtjes.

  Thema voor dit feest is "Super Heroes" Laat je creativiteit maar zien.

  Waarom Super Saturday?
  De Laatste jaren is er veel gebeurd bij AVV Keistad. We hebben veel tijd besteed aan de voorbereidingen van de verhuizing naar de Amerena. Er is veel aandacht besteed aan de jeugdontwikkeling en daarbij hebben we een technisch boek uitgerold voor de trainers. Dit seizoen is er ook gestart met het Meerjaren Opleidingsplan Volleybal (MOV) specifiek voor de mini’s en de junioren. De sponsorcommissie is uitgebreid en zijn zeer actief onder leiding van Gerard Berculo.

  Leden omschrijven AVV Keistad als een gezellige vereniging. Hier zijn we trots op, maar we zien ook ruimte voor verbetering.

  Zo willen we o.a. werken aan de binding binnen AVV Keistad. Dit geldt voor alle vlakken binding tussen de leden onderling, tussen de ouders onderling, tussen het bestuur en leden etc. Wij willen een club zijn waar de deur altijd open staat en waar we iets voor een ander over hebben. Ongedwongen voortkomend uit de gezamenlijke wens om te groeien en om bij te dragen. We kunnen als vereniging immers alleen bestaan door samen te werken en van elkaar te leren.

  Voor wie is de Super Saturday?
  Super Saturday is er voor iedereen die betrokken is bij de Keistad familie. Of je nu zelf spelend lid bent, een enthousiaste fan, je kind op volleybal zit, broertjes en zusjes, opa en oma of je een vrijwilligers functie bekleedt, iedereen is welkom. We vinden het leuk om nieuwe gezichten te zien en staan altijd klaar om vragen de beantwoorden.

  Kom eens kijken bij de jeugd wedstrijden, maak een praatje met een bestuurslid of drink een kopje koffie met een ouder.

  De deur staat altijd open. We zien jullie graag op zaterdag 15 december 2018! 

  Binnenkort meer informatie.  

  Met vriendelijke groet,
  De Super Saturday Commissie,

  Manon, Bo, Manon, Marlies, Kirsten, Gijsbert, Edo en Marco